Wie is nou..

Wie is Antoon Sanders?
“Ik ben een positieve denker, met veel energie. Daarbij heb ik oog voor de belangen en het welzijn van de ander. Soms heb ik de neiging om te idealistisch te zijn. Dat creëert beweging.”

Waar komt de naam Tomali vandaan?

Tomali staat voor de trots die wij hebben voor onze kinderen Tom, Matthijs en Lisanne. Dagelijks genieten mijn vrouw Clasien en ik van onze kinderen en hun gezinnetjes.

Wat kun je van mij verwachten?

Van mij kun je verwachten dat ik beweging maak, samen met jou grenzen verleg.  Dit of het nu gaat over een positief actieve situatie, een moeilijk persoonlijk vraagstuk of een ingewikkeld groepsproces.

Wat je zult merken in onze samenwerking is dat ik een geduldige doorzetter en harde werker ben. Als we een doel voor ogen hebben, ga ik heel methodisch en vastberaden aan de slag, geef ik niet op totdat we ons doel bereikt hebben.

Ik vertrouw mensen snel en mensen voelen snel dat ik ook te vertrouwen ben. Graag sta ik klaar om iedereen te helpen. Als ik beloof iemand te helpen, dan hou ik me aan mijn woord, wat er ook gebeurt.

Ook heb ik oog voor andermans zienswijzen, zelfs als ik het daar niet mee eens ben. Ondanks mijn ruimdenkendheid, ben ik ook koppig en soms star in mijn eigen opvattingen. Dat help vaak om het proces dat we samen lopen te bevorderen. Als het kan zoals het moet dan doen we het zoals het kan.